Технологии

Научете как да направите оглед на автомобил преди покупка

Човек научава все нови и нови неща в житейския си път, някои от тях може да си мисли, че не са му от полза, но има и такива, които няма как да не му потрябват. Всъщност не се знае пред каква ситуация ще бъдем изправени и натрупаната информация в един момент може да се окаже много полезна. Така например, ако сте решили да си закупите автомобил, трябва да направите подробен оглед, за да не сменяте части и да ремонтирате, което ще ви излезе доста скъпо.

Ето на какво да обърнете внимание, когато правите оглед: преглед на двигателя – главата на двигателя, датчици, маркучите на въздушните потоци, водна помпа, свещи, горивна, изпускателна и смукателна система. Прегледайте спирачките за изправност, корозия, деформации и течове. Огледайте скоростната кутия, маховик и съединител, накладки, предавки, както и дали има течове от скоростната кутия. Обърнете внимание на накрайници, маншони, шарнири, тампони и втулки, амортисьори, външни и вътрешни карета, шаси, дюзи, турбина, волан, тапицерия, скоростен лост, седалки,  ел. стъкла и ел. огледалата, функциониращи копчета, колани и други. Проверете купето – боя, удари, корозия, дебелина на кита, прозорци, панели, прагове. Проверете предните и задните гуми, както и техния грайфер.

Ако все още не знаете от къде да започнете, може да се доверите на фирма за оглед на кола преди покупка. Такава услуга има значение особено за коли втора ръка, но също така може да бъде полезна и когото купувате нов автомобил или такъв на лизинг. На разположение са квалифицирани механици, които ще направят пълен и детайлен оглед на избраната от вас кола и ще направят автодиагностика на място с висококачествена апаратура и софтуер.

Preglednakola.com предлага качествен и експертен преглед на автомобили, като разполага със специалисти с опит, модерни измервателни уреди и апаратура, чрез които ще научите за състоянието на избрания автомобил. Освен това ще ви дадат информация и за реалните километри на превозното средство.

За да направите най-добрата сделка при покупка на автомобил, посетете сайта preglednakola.com. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *