Бизнес

Зимна рокля – на какво да заложим

Когато времето навън е наистина много студено, панталоните могат да са по-практично решение от носенето на роля или пола. Ако, обаче, сте се спрели на варианта пола или рокля, за вас е важно да изберете модел, който да е предназначен наистина за зимата.

Как да изберем зимна рокля

Избирайки рокля за зимата, за вас е важно да имате предвид както стила, така и материала, от който дрехата е направена. Само така ще можете да сте сигурни, че ще ви е топло и удобно ако температурите станат по-ниски.

На следващите редове ще можете да прочетете няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да изберете по-лесно перфектната за вас зимна пола или рокля (стилни и елегантни зимни рокли можете да откриете на Daphne.bg).

Заложете на по-дълги дължини

Обикновено, когато избирате пола или рокля за зимата, винаги е добре да заложите на по-дълга дреха. Най-добре е да се граничите само с модели, които имат дължина под коляното или дори до глезена.

Не е нужно да мръзнете, когато навън температурите са под нулата, а късите рокли можете да оставите за топлите месеци от годината. Дългите рокли са чудесни варианти за ниските температури.

Те ще ви осигуряват надеждна защита срещу студа, особено ако допълните с топъл чорапогащник и клин. Може би смятате, че това ще бъде малко прекалено, но имайте предвид, че когато се чувствате топло и комфортно, ще изглеждате фантастично.

Търсете по-дебели материи

За студените месеци от годината е добре да изберете материя, която да пази от студа, да диша достатъчно и да топли. Един от най-добрите варианти е да изберете някоя модерна вълнена пола (изключително модерни в студените месеци в страни като Италия).

Други материи, които са подходящи за зимата, това са туид и кадифе, които ще осигурят топлина и няма да позволят на студа да ви тревожи. Избягвайте леки материи като памук, коприна или шифон, които са по-подходящи за по-топло време.

Изберете тъмни или неутрални цветове

Разбира се, цветовете също са от значение. Тъмните или неутрални цветове като черно, тъмно синьо, бордо или сиво са идеални за зимата и могат лесно да се съчетаят с други зимни аксесоари като шалове и шапки.

Те не само изглеждат стилни за сезона, но освен това ще поемат и малкото слънчеви лъчи, които се появят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *